Wie ben ik

Over mij - MoniqueIk ben Monique, een nagelstyliste. Mijn opleiding in nagels heb ik bij meervoudig wereldkampioene Daniële van Ierland-Hilhorst uit Aartswoud gedaan.

Nadat ik mijn diploma heb gehaald ben ik eerst aan het oefenen gegaan op modellen voordat ik mijn salon ging starten. Mijn nagelsalon  Nagelsalon Het Hofje heb ik aan huis op de eerste etage waar ik daar speciaal een kamer voor ingericht heb.

Ik werk met de volgende producten: Urban Nails en Magnetic. Ik maak gebruik van dierproefvrije producten en zoveel mogelijk biologische producten.

Iedere klant krijgt ook zijn/haar eigen vijl, zodat er geen kruisbesmetting komt. De hygiëne staat dan ook hoog in de vaandel bij mij, want dat vind ik belangrijk voor zowel de klant als voor mijzelf.

Ik doe dit werk met veel passie en ik vind mooie handen en voeten een visite kaartje voor jezelf. Dat is voor mij belangrijk als eigenwaarde. Mijn drijfsfeer is om de klant weg te laten gaan met mooie handen en/of mooie voeten. In het verleden ben ik zelf een nagelbijter geweest. Hierdoor weet ik als geen ander wat het is om verzorgde nagels te hebben.