Kunstnagels zetten van gel of acryl

Met gel of acryl kunnen wij de nagels mee verlengen in de vorm die u mooi vind. Heeft u al mooie nagels van u zelf dan kunnen wij ze er mee verstevigen als u daar voor kiest. Deze behandeling wordt na 2 á 3 weken herhaald na gelang uw eigen nagels groeit. Kiest u eventueel voor het lakken er overheen dan zijn uw nagels al die tijd ook mooi. Kunstnagels kunt u dragen zolang u wilt, mits u de voorschriften opvolgt. Ook zult u dan moeten wennen dat uw nagels langer zijn.

Gellakken is voor de dames die geen kunstnagels willen, maar wel mooie nagels willen hebben. Gellak is iets dikker dan gewone polish, maar zit wel 2 á 3 weken. Na gelang de groei van de natuurlijke nagels. Deze lak wordt uitgehard via de lamp, waardoor uw nagels droog en hard zijn.

Bent u een nagelbijt(s)ter dan is een nagelbijtbehandeling misschien iets voor u om er vanaf te kunnen komen. Dat is een behandeling van meerdere weken. De nagels die dan gezet worden zijn van acryl. U komt regelmatig de eerste tijd terug om te zien hoe de nagels zijn en eventueel de nagels te herstellen. De behandeling duurt 8 tot 12 weken en dan heeft u weer zelf mooie en stevige nagels.

Spa manicuren en spa pedicuren

Dit is de luxe behandeling van handen en voeten. Hij bestaat uit een badje met een lotion daarna een scrub dan een masker. Daarna gaat u in een parafine bad.  Een massage van lotion en als laatste het lakken van de nagels.

Cosmetische pedicuren dat houd in: eelt verwijderen, nagels knippen en lakken.

De nagels worden op het einde altijd ingesmeerd met een nagelriemolie en een lotion. Waardoor ze weer extra voeding krijgen en er prachtig uit zien.

NIEUW! IBX behandeling

De IBX behandeling is voor beschadigde en flexibele/ dunne nagels. De behandeling geeft de nagels weer kracht, waardoor ze ook beter groeien. Deze behandeling kan ook toegepast onder de kunstnagels, waardoor het product beter blijft zitten. Als e deze behandeling op de natuurlijke nagels toepast worden de nagels stevig waardoor ze niet zo snel inscheuren of afbrokkelen. De behandeling begint met een kick start en dan iedere 3 of 4 weken wordt herhaald.

Fungicheck

De fungicheck is om te kijken of er een schimmelnagel is de test wordt tijdens de behandeling gedaan en binnen een kwartier is de uitslag al bekend of er een schimmel in de nagel zit. Deze test komt boven op de behandeling qua kosten zo’n test kost dan 37.50 euro. Bij mij is alleen niet bekend om welke schimmel het is. Maar ik heb wel de middelen om de meeste soorten schimmel te kunnen behandelen met een Solution spray en Dadi-oil. Daar heb ik goede resultaten mee bereikt bij verschillende klanten waar ze van de klachten zijn verlost.

Deze test kunt u ook laten doen bij de huisarts waar u hem ook zelf moet betalen.  Moet dan 2 tot 4 weken wachten op de uitslag. Dat komt omdat hij gedaan wordt in een laboratorium. Daar wordt dan ook meteen welke schimmel het is.

Voor meer soorten behandeling dan kunt u contact met me opnemen.