Kunstnagels zetten van gel of acryl

Met gel of acryl kunnen wij de nagels mee verlengen in de vorm die u mooi vind. Heeft u al mooie nagels van u zelf dan kunnen wij ze er mee verstevigen als u daar voor kiest. Deze behandeling wordt na 2 á 3 weken herhaald na gelang uw eigen nagels groeit. Kiest u eventueel voor het lakken er overheen dan zijn uw nagels al die tijd ook mooi. Kunstnagels kunt u dragen zolang u wilt, mits u de voorschriften opvolgt. Ook zult u dan moeten wennen dat uw nagels langer zijn.

Gellakken is voor de dames die geen kunstnagels willen, maar wel mooie nagels willen hebben. Gellak is iets dikker dan gewone polish, maar zit wel 2 á 3 weken. Na gelang de groei van de natuurlijke nagels. Deze lak wordt uitgehard via de lamp, waardoor uw nagels droog en hard zijn.

Bent u een nagelbijt(s)ter dan is een nagelbijtbehandeling misschien iets voor u om er vanaf te kunnen komen. Dat is een behandeling van meerdere weken. De nagels die dan gezet worden zijn van acryl. U komt regelmatig de eerste tijd terug om te zien hoe de nagels zijn en eventueel de nagels te herstellen. De behandeling duurt 8 tot 12 weken en dan heeft u weer zelf mooie en stevige nagels.

Spa manicuren en spa pedicuren

Dit is de luxe behandeling van handen en voeten. Hij bestaat uit een badje met een lotion daarna een scrub dan een masker. Daarna gaat u in een parafine bad.  Een massage van lotion en als laatste het lakken van de nagels.

Cosmetische pedicuren dat houd in: eelt verwijderen, nagels knippen en lakken.

De nagels worden op het einde altijd ingesmeerd met een nagelriemolie en een lotion. Waardoor ze weer extra voeding krijgen en er prachtig uit zien.

Voor meer soorten behandeling dan kunt u contact met me opnemen.

Wij zijn geopend!
Reserveer direct of bekijk de nieuwe huisregels